ВНИМАНИЕ! Съобщение във връзка с разпространението на COVID-19 в България

ВЪВ ВРЪЗКА С РЕШЕНИЕ НА МИНИСТЕРСКИ СЪВЕТ, МИНИСТЕРСТВО НА ЗДРАВЕОПАЗВАНЕТО И НА МИНИСТЕРСТВО НА КУЛТУРАТА ОТ 8 МАРТ 2020 Г.:

В момента е налице национална забрана за провеждане на културни мероприятия на закрито, ограничаване на спортните прояви на открито, включително и специални изисквания към участниците от чужбина. Има вероятност тази забрана, на по-късен етап, да засегне и големите спортни събития, включително и състезанието „АСЕНОВГРАДСКИ БАИРИ”.

Екипът на „Асеновградски баири” следи непрекъснато ситуацията в България и подкрепя усилията на българските власти за ограничаване разпространението на заразата. За нас от първостепенно значение е здравето на нашите участници, на техните семейства и близки, както и разбира се, навременното предоставяне на информация за решения, които ще се отразят на подготовката им за участие, и пътуване към Асеновград.

С цялата ни отговорност на организатори и спортисти, ви информираме, че се ангажираме своевременно да публикуваме нова информация, относно провеждането на „АСЕНОВГРАДСКИ БАИРИ” 2020.

Ако до датата на провеждане на състезанието, наложената забрана все още е в сила, събитието ще бъде отменено или отложено на друга дата. Организаторите се ангажират на 100% да върнат заплатените вече такси за участие на тези, които не желаят да изберат новата дата. На всички останали – регистрациите и таксите важат за новата дата.

Екипът на „АСЕНОВГРАДСКИ БАИРИ”

Leave a Comment